Finanční poradcovia v USA - Baláž, Vladimír
Prehľad o druhoch finančných poradcov v USA. Rozdelenie finančných poradcov do štyroch veľkých skupín: finanční plánovači, investiční manažéri, poradcovia pracujúci prostredníctvom call centier a špecialisti. Charakteristika jednotlivých skupín poradcov. Služby a ceny finančného poradenstva v USA.