Analýza pripravenosti slovenských podnikov na vstup do EÚ - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vstup zahraničných investorov na Slovensko. Rozvoj automobilového priemyslu. Negatívny dopad vstupu SR do EÚ na výrobu kovov a chemikálií. Perspektívny rozvoj celulózovo-papierenského priemyslu. Inovácie konkurenčnou výhodou slovenských podnikov. Význam internacionalizácie a vytvárania spoločných podnikov a korporácií. Výsledky výskumného projektu pripravenosti slovenských podnikov na vstup do EÚ.