Finanční poradcovia u nás - Škriniar, Pavel, 1979-
Prehľad o finančnom poradenstve na Slovensku. Legislatívne vymedzenie pojmu finančný poradca zatiaľ neexistuje. Finančných poradcov majú banky, poisťovne a sprostredkovateľské siete. Otázky licencovania finančných poradcov. Rozsah ponuky a zmluvných partnerov spostredkovateľov investičných služieb.