Renomovanosť agentúry určí zoznam ÚFT - Ješko, Vladimír
Vymedzenie pojmu rating. Úrad pre finančný trh a zoznam renomovaných ratingových agentúr. Najväčšie svetové ratingové agentúry. Situácia na Slovensku. Slovenská ratingová agentúra (SRA), člen skupiny European rating agency (ERA).