Investičná ponuka v bankách Peniaze na bežnom účte nemusia byť najlepším riešením - Vanko, Samuel
Najvyužívanejšie bankové produkty sú termínovaný účet a vkladná knižka, výhody a nevýhody. Charakteristika nových produktov vybraných bánk vo väzbe na úrokové sadzby. Produkty dcérskych alebo sesterských spoločností bánk. Private banking.