Prístupy slovenských podnikov k optimalizácii kapitálovej štruktúry a k tvorbe finančného plánu - Kráľovič, Jozef
Informácia o anketovom prieskume v slovenských podnikoch, ktorý sa uskutočnil ako súčasť riešenia internej grantovej úlohy "Optimálna alokácia kapitálu a riadenie finančných procesov v podniku", ktorú autori riešia v rokoch 2003-2004 na Katedre podnikových financií Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave.