Agrárne podniky v SR a vstup do EÚ - Grznár, Miroslav
Trh EÚ a konkurencieschopnosť agrárneho sektora. Vymedzenie konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť odvetvia agropotravinárstva SR. Výkonnosť poľnohospodárstva v r. 2000 v eurách na 1. ha. Porovnanie cenovej konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť agrárnych podnikov.