Doplnkové sporenie po novom Tento rok nás čaká transformácia doplnkových dôchodkových poisťovní - Vanko, Samuel
Dôchodková reforma a otvorenie cesty druhému dôchodkovému pilieru vyvolali potrebu legislatívne upraviť niektoré formy sporenia v treťom kapitalizačnom pilieri. Transformácia doplnkových dôchodkových poisťovní na doplnkové dôchodkové sporiteľne. Zmeny vyplývajúce z transformácie pre klienta.