Projektový manažment v medzinárodnej kooperácii - Majtán, Miroslav
Projektový manažment v podmienkach globalizácie. Využitie projektového manažmentu ako špecifického súboru znalostí z teórie manažmentu pri dosahovaní stanovených cieľov v rámci multilaterálnych kooperácií. Znaky globalizačného procesu. Globálne projekty a projekty globálnych podnikov. Multilaterálna kooperácia ako dôsledok globalizácie. Motívy vstupu do multilaterálnych kooperácií. Typologizácia multilaterálnych kooperácií. Typy kooperačných sietí.