Aspekty cenového rozhodovania - cenová teória cenové stratégie - Cenková, Marianna
Vymedzenie pojmov cenové rozhodovanie, cenová teória a cena. Subjektívna a objektívna teória hodnoty. Podstata cenovej stratégie. Funkcie cenovej stratégie v rámci marketingovej stratégie. Cenové ciele. Typy cenových stratégií. Cenová politika.