Budeme mať "parádny život"? z akého dôchodku budeme v budúcnosti žiť? - Baláž, Vladimír
Výnosy z penzijných fondov a od čoho závisí výnos. Štruktúra aktív penzijných fondov v krajinách V4. Tabuľka porovnáva nominálne a reálne výnosy z penzijných aktív v Česku, na Slovensku, Maďarsku a Poľsku. Výsledky dôchodkových fondov.