Vstúpiť, či nechať tak čo všetko a akou mierou vplýva na výšku budúceho dôchodku - Fronc, Benedikt
Dôchodková reforma a s ňou spojené otázky o tom, ktorý fond bude mať najlepšie zhodnotenie, ktoré spoločnosti získajú najviac sporiteľov a komu sa to oplatí a komu nie. Dôchodková reforma zavádza priamu závislosť dôchodku od sumy celoživotne zaplatených odvodov. Druhá časť reformy zavádza kapitalizačný pilier. Podiel oboch pilierov na dôchodku. Rozhodovanie sa o vstupe do druhého piliera.