Perspektívne plány do budúcnosti Vznikne jednotná africká mena? - Baláž, Vladimír
Vytváranie colných a menových únií má vo svete perspektívu. Integračné procesy v Európe a Amerike. Ekonomické a politické združenia a perspektívy ekonomickej integrácie v Afrike. Charakteristiky fungujúcich menových únií v Afrike. Rozdiely medzi africkými krajinami a perspektíva vytvorenia jednotnej meny.