Reformy v strednej Európe - Škriniar, Pavel, 1979-
Dôchodkové reformy v krajinách bývalého východného bloku. Osobitosti penzijného sporenia. Portfóliá druhého piliera. Portfóliá tretieho piliera. Dôchodková reforma v Estónsku, Maďarsku a v Poľsku.