S čím vám pomôžu eurofondy - Križanský, Patrik
Slovenským firmám sa po vstupe do EÚ otvorili ďalšie široké možnosti realizovať rozvojové aktivity s podporou štrukturálnych fondov a štátu. Aktuálne možnosti podpory z EÚ pre podnikateľov : podpora projektov v oblasti priemyslu a priemyselnej výroby, remesiel a služieb priemyselnej povahy, podpora cestovného ruchu, podpora poľnohospodárstva - zvýšenie konkurencieschopnosti poľnohospodárskych podnikov a zavádzanie nových technológií, podpora agroturistike.