Majú byť všade rovnaké dane ? - Burák, Emil
Všeobecnejšie súvislosti daňovej konkurencie na jednej strane a koordinácie či harmonizácie daňových systémov na strane druhej. Diskusie o preferovaní priamych alebo nepriamych daní. Kľúčové faktory, ktoré ovplyvňujú daňové systémy. Podstata koordinácie a harmonizácie daní. Nové členské krajiny EÚ sa znížením daní správajú trhovo a stali sa lákadlom pre investorov.