Cargo Slovakia: príprava investora - Bucha, Tibor
Prvoradá úloha Železničnej spoločnosti Cargo, a.s. - dopravno-prepravné služby v nákladnej doprave. Druhý hlavný produkt - prenájom koľajových vozidiel, ich údržba a oprava. Otvorenie priestoru pre rôznych prepravcov, komunikácia a spolupráca so susednými štátmi. Hospodárenie s financiami - primerané vyťaženie vlakov a eliminácia neproduktívnych jázd. Plán investícií ZSSK Cargo na r. 2005. Kompenzácia nekrytého behu prázdnych súkromných a prenajatých vozňov. Nové vozňové právo.