Ďalšia príležitosť - supie fondy zarobiť sa dá aj na upadajúcich spoločnostiach - Baláž, Vladimír
Supie fondy (vulture funds) investujú do problematických investícií, ako sú nekvalitné dlhopisy s vysokým výnosom na pokraji bankrotu, reality s nesplácanými hypotékami či vládne dlhopisy juhoamerických republík. Druhy "supích investícií". Klasické podielové fondy zameriavajúce sa na problémové investície. Konkrétny príklad fungovania supích fondov (Argentína 2001). Miesto supích fondov na kapitálovom trhu.