Kalkulácia variabilných nákladov - Serina, Pavol
Podstata a úloha kalkulácií. Kalkulácie z hľadiska štruktúry nákladov. Kalkulačný systém. Kalkulácia variabilných nákladov. Metodika kalkulácie variabilných nákladov.