Trochu krívajúca automobilová veľmoc
Na Slovensku sa v r. 2003 vyrobilo 280 000 osobných automobilov, predalo sa okolo 60 000. Šance na zlepšenie. Produkcia porastie stupňovito. Po roku 2008 bude Slovensko v počte vyrobených áut na 1000 obyvateľov prvé na svete. Výhody pre investorov. Automobilové značky na trhu SR v roku 2004, podiel na predaji. Výroba automobilov v okruhu 400 km od Bratislavy.