Vzdelávanie pomáha zamestnancovi i firme - Maniková, Jana
Zamestnávatelia i zamestnanci vnímajú dnes vzdelávanie ako celoživotný proces. Prínosy vzdelávania pre zamestnávateľa. Prepojenie rozvoja ľudských zdrojov s rozvojom organizácie.