Naše podniky a ďalšie vzdelávanie - Boďa, Jozef
Začiatkom 90-tych rokov nastal boom v ponuke vzdelávacích organizácií zameraných na rozvoj manažérskych zručností. Možnosti sú však obmedzené prosperitou firmy. Nové trendy vo vzdelávaní manažmentu. Poradenstvo vo vzdelávaní. Nároky na dodávateľov vzdelania. Postrehy, ktoré získal autor viacročnými skúsenosťami so zabezpečovaním vzdelávania manažmentu a vyhodnocovania jeho efektívnosti v podnikoch.