Predikcia lojality zákazníkov a ich správania sa - Dudinská, Elvíra
Prehodnotenie klasického prístupu k zákazníkovi. Analýza predikcie lojality zákazníkov a ich správanie. Modelovanie správania sa zákazníkov. Nové trendy v tejto oblasti. Churn manažment. Perspektívy CRM.