Dni vedy Európskej únie v Slovenskej ekonomickej knižnici - Hudecová, Simona
Informácia o prezentačno-informačných aktivitách Slovenskej ekonomickej knižnice, konaných v rámci Týždňa vedy Európskej únie. Cieľom aktivít bolo priblíženie európskej vedy odbornej verejnosti. Výstava "Európska únia - najnovšie vedecké informačné dokumenty". Obsahová charakteristika báz dát sprístupnených na dobu určitú.