Uplatňovanie marketingových nástrojov v maloobchodnej praxi - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika implementácie marketingových teórií do praxe slovenských maloobchodných podnikov. Východiská konštrukcie komplexu marketingových nástrojov. Pojem komplex marketingových nástrojov. Prezentácia marketingového mixu. Marketingové nástroje v maloobchodnej praxi. Marketing miesta. Marketingová komunikácia. Služba zákazníkovi. Analýza informovanosti a obľúbenosti obchodných firiem a ich predajní, ako výsledok vnímania komplexu marketingových nástrojov v maloobchode.