Z prírastkov Medzinárodného menového fondu v knižničnom fonde Slovenskej ekonomickej knižnice - Fečová, Božena
Slovenská ekonomická knižnica EU v Bratislave v Programe depozitných knižníc Medzinárodného menového fondu. Edície IMF. Prístup k dokumentom IMF. Zoznam prírastkov v knižničnom fonde za obdobie júl až december 2004.