Tajomstvá jednej vône druhá najviac obchodovaná komodita - Gešperík, Vladimír
Káva je druhá najviac obchodovaná komodita (hneď po rope). V roku 2004 zaznamenala káva arabika na komoditnom trhu výrazné prepady aj rasty. Ceny tejto komodity na svetových trhoch.