K nezbytnosti řádné corporate governance v penzijních fondech - Mráz, Jan
Problematika corporate governance penzijných fondov. Problematika vedúca k nutnosti zaoberať sa riadnou správou a riadením inštitucionálnych investorov - penzijných fondov t.j. starnutím populácie a corporate govarnance - z pohľadu teoretických základov. Pohľad na systém corporate governance penzijných fondov v ČR. Princípy pre reguláciu penzijných fondov.