Univerzitné a vysokoškolské časopisy vo fonde SEK II. Zahraničné časopisy - Modrovská, Leokádia
Zoznam časopisov vydávaných vysokými školami a univerzitami na Slovensku a v zahraničí vo fondoch Slovenskej ekonomickej knižnice EU v Bratislave, za roky 2000 až 2004. Prístup k časopisom.