Naši podnikatelia nechcú byť na periférii Európskej únie - Tóthová, Anna
Slovensko a EÚ. Nová stratégia malého a stredného podnikania. Väčšia podpora MSP na Slovensku. Výhody a nevýhody vstupu do EÚ. Podnikanie v únii - sloboda podnikania, s výhradou podnikania v oblasti poskytovania služieb a voľného pohybu osôb. Novely v Obchodnom zákonníku. Ochrana práv duševného a priemyselného vlastníctva. Jednotný európsky trh - zrušenie daňových hraníc v obchode medzi jednotlivými členskými štátmi, voľný pohyb kapitálu.