S čím vám pomôžu eurofondy aktuálne možnosti podpory z Európskej únie pre podnikateľov - Križanský, Patrik
Pokračovanie v predstavovaní možností, pri ktorých sa predkladateľom projektov ponúka šanca získať finančnú podporu zo štrukturálnych fondov EÚ a od štátu. Autor sa zameriava na aktivity podnikateľov spojené so vzdelávaním zamestnancov, s podporou pri vytváraní nových pracovných miest či s projektami orientovanými na zlepšenie životného prostredia.