Globalizace a mladá krev - Veselá, Jitka
Zavádzanie nových technológií a požiadavka na kvalifikované pracovné sily. Nezáujem mladých ľudí o manuálnu prácu. Etablovanie firiem v zahraničí a vzdelávanie zamestnancov na mieste. Využívanie odborných skúseností starších zamestnancov. Pokles záujmu mladej generácie o technické disciplíny. Správna motivácia.