Úspešnosť rodinného podnikania - Strážovská, Ľubomíra
Teoretické ponímanie rodinného podnikania a definície. Rodinný podnik. Marketingové nástroje podpory predaja v rodinných podnikoch. Komunikačné nástroje, produktová politika a produktové inovácie. Motivačné faktory k podnikateľskej činnosti formou rodinného podnikania na Slovensku.