Model kompetencie v teórii a v praxi - Dudová, Iveta
Nové teoretické prístupy a možné perspektívy vývoja v riadení ľudských zdrojov. Definovanie modelu kompetencie. Limity modelu kompetencií. Štyri scenáre možného vývoja riadenia ľudských zdrojov. Možnosti uplatnenia modelu kompetencií v podmienkach Slovenska.