Jak zaujmout na veletrhu - Špitálník, Michal
Ako upútať pozornosť zákazníka na veľtrhu. Vhodne navrhnutá projekčná technika. Usporiadanie stánku prispôsobené marketingovým cieľom spoločnosti. Výber vhodného zobrazovacieho systému.