Konštruktívna kritika - Adamková, Hana, 1969-
Konštruktívna kritika je proces, ktorý je súčasťou zručností každého manažéra a úspešného riadenia. Obavy z kritiky. Kritika deštruktívna a kritika konštruktívna - charakteristika. Model efektívnejšieho prístupu kritiky pochvala - kritika - riešenie. Orientácia na konkrétny problém. Konštruktívna kritika by mala priniesť efektívnu zmenu.