Rozvoj kariéry - Mohelská, Hana
Kariéra ako jav, ktorý zahrnuje získavanie skúseností, nadobúdanie nových zručností, rast osobnosti. Vývin novej disciplíny zaoberajúci sa kariérou - rozvoj kariéry (career development), ktorá má dve zložky: plánovanie kariéry a manažment kariéry. Príprava a spracovanie plánov pracovnej kariéry - priebeh v štyroch krokoch. Príklad z praxe - programy rozvoja kariéry v ČSOB. Hľadanie budúcich manažérov a špecialistov. Rozvojové a adaptačné programy. Fázy kariéry. Vlastnosti úspešného manažéra.