Mosty mezi armádou a marketingem - Procházka, Jan
Stratégia a taktika marketingu podľa amerického profesora Philipa Kotlera.Udržanie trhových pozícií, zvýšenie trhového podielu, udržanie rovnováhy v danom odbore, stratégia obsadzovania tzv. "trhových výklenkov". Odhaľovanie vlastných kladných a záporných stránok. Účinnejšia propagácia produktu a orientácia na zákazníka.Využívanie technickej odbornosti predajcov. Získavanie nových klientov a zvýšenie provízie z predaja.