Tax reform in Slovakia - Chalupka, Radovan
Koncepcia daňovej reformy v SR. Teória daňovej optimalizácie. Daň z príjmov fyzických a právnických osôb. Tovarová daň (commodity tax) - súvislosť so spotrebnou daňou a daňou z pridanej hodnoty.