Klasifikace znalostí, znalostní strategie a styly znalostního managementu - Bureš, Vladimír
Problematika klasifikácie znalostí, ktorá má významný vplyv na praktickú realizáciu aktivít spojených spojených so znalostným manažmentom. Klasické rozdelenie znalostí na explicitné, implicitné a neformulované. Štýly znalostného manažmentu. Znalostné stratégie. Vplyv klasifikácie znalostí na praktický znalostný manažment.