Přidaná hodnota a řízení projektu - Ircingová, Jarmila
Analýza pridanej hodnoty ako nová metóda projektového manažmentu. Vysvetlenie rozdielu medzi životným cyklom projektového produktu a životným cyklom projektu. Pridaná hodnota - podstata a jednotlivé ukazovatele pridanej hodnoty projektu. Pojmy analýzy pridanej hodnoty: základné premenné, odvodené premenné. Absolútne ukazovatele. Pomerové ukazovatele. Odhady zostávajúcich nákladov. Analýza nákladov. Analýza termínov. Predpoklady pre použitie metódy pridanej hodnoty. Prípadová štúdia na analýzu pridanej hodnoty.