<The> Relationship between the customer satisfaction and process performance measurement - Hrnčiar, Miroslav
K riadeniu organizácie je nevyhnutné meranie. Niekoľko typov meraní v organizácii - meranie spokojnosti zainteresovaných strán, meranie výkonnosti systému manažérstva kvality, meranie výkonnosti organizácie a procesov, meranie účinnosti vzdelávania, meranie nákladov na kvalitu a i. Základné prístupy k meraniu spokojnosti zákazníkov resp. merania výkonnosti organizácie. Poukázanie na možnosti prepojenia týchto meraní.