Náklady na lieky majú zracionálniť nižšie marže - Horníková, Zuzana
Náklady na lieky a ich ceny môžu zracionálniť nižšie marže. Snaha znížiť nadbytočnú spotrebu liekov u pacientov. Zaostrenie na marže distribútorov liekov. Obmedzovanie výšky marže. Ťažko stanoviť reálnu maržu pre lekárne - dôvody. Minister zdravotníctva sa zaujíma aj o výrobcov liekov. Problémy okolo cien voľnopredajných liekov.