Portál pre podnikateľov
V deň vstupu SR do EÚ bol na trh uvedený portál www.epi.sk, ktorý na európskej úrovni poskytuje užívateľovi v aktuálnom čase on-line prístup k ekonomickým a právnym informáciám. Obsahová náplň portálu, práca s portálom.