WTO obmedzujú bilaterálne dohody - Slovák, Kristian
Svetová obchodná organizácia (WTO) nevyhnutne potrebuje reformu. Byrokratický aparát WTO komplikuje jeho činnosť. Potreba realizácie zmien. Návrhy na zmeny, ktoré je nevyhnutné urobiť, aby organizácia spĺňala svoju funkciu. Potreba voľby nového šéfa a posilnenie jeho postavenia. Uchádzači o kreslo nového šéfa organizácie.