[ Investovanie ] - Lichnerová, Tatiana
Z obsahu: Stredoeurópsky investor má zatiaľ menej peňazí i odvahy. Letia fondy a penzijné poistenie. Európska rôznorodosť sa prejavuje aj v investovaní. Rozdiely medzi Európou a USA sú obrovské. Česká republika: Populárna štátna podpora. Maďarsko: Stále atraktívne banky. Poľsko: Silnejúci druhý dôchodkový pilier. Slovensko: Bankové tradície žijú.