Ekolabeling a environmentálne záväzky firmy - Jacinto, Domingos
Nie každý výrobok, ktorý je označený atribútom eko, bio či racio a zelenou farbou, je naozaj environmentálne vhodný. Túto vlastnosť potvrdzujú osobitné značky vydávané štátnymi autoritami v SR i v zahraničí. Značka "Environmentálne vhodný výrobok" je vlastníctvom MŽP SR a má verejnoprávnu povahu. Environmentálna značka výrobku u nás, vo svete a v EÚ. Význam a výhody environmentálnej značky.