Daňová reforma 2004 - plusy a mínusy - Burák, Emil
Prínos revolučnej daňovej reformy v SR - stabilita a zjednodušenie daňového systému, zníženie dane z príjmov, prilákanie investorov. Cieľ moderného daňového systému na Slovensku - zavedenie väčšej spravodlivosti. Plusy a mínusy.