Elektronický obchod, příležitosti a hodnocení - Antlová, Klára
Elektronický obchod ako jeden z najvýznamnejších trendov informačných technológií v oblasti podnikania. Poukázanie na významné faktory podmieňujúce úspešnosť elektronického podnikania. Charakteristika 8 kľúčových faktorov, ktoré veľkou mierou prispievajú k úspešnosti elektronického obchodu: Systémová integrácia. Zákaznícka a dodávateľská orientácia na IT. Interná orientácia na IT aplikácie. Procesy spojené so zákazníkom. Procesy spojené s dodávateľmi. Zákaznícka a dodávateľská pripravenostť na elektronický obchod. Vplyv kľúčových faktorov na finančné metriky.