Informační politika OSN a perspektivy její reformy - Bílková, Veronika
Informačná politika OSN a jej hlavné nedostatky.Reforma informačnej politiky OSN v minulosti. Reforma informačnej politiky OSN za generálneho tajomníka Kofiho Annana. Inštitucionálna a funkčná reforma. Perspektívy reformy informačnej politiky OSN.